In onze goed uitgeruste werkplaats produceren wij vrijwel alles wat van staal te maken is. Zoals staalconstructies, trappen, hekwerken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren ook een compleet pakket van ontwerp tot en met montage.

 

 • Staalconstructies

  Voor zowel kleine als grote staalconstructies kunt u bij ons terecht. Van het leveren van een stalenbalk tot een complete staalconstructie, het is geen probleem voor ons!

  Wij leveren onbehandeld staal of indien gewenst verzinkt, gepoedercoat of gespoten in een natlak systeem.

  Alle staalconstructies worden geleverd met CE verklaring volgens de NEN-EN 1090.

 • Trappen

  Trappen kunnen wij voor u produceren in de meest uiteenlopende uitvoeringen zoals steek- en spiltrappen, recht, met tussenbordes, evenals complete trappenhuizen, hekwerken en bordessen. 

  Geheel volgens uw wens kunnen de trappen worden samengesteld met verschillende mogelijkheden. Treden kunnen ook worden uitgevoerd in diverse materialen zoals hout, roosters, glas enz. 

  De trappen kunnen door ons worden voorzien van diverse oppervlakte behandelingen zoals verzinken of poedercoaten in een Ral-kleur.

 • Hekwerken

  De diversiteit hekwerken die wij kunnen leveren is enorm. Van traphek tot tuinhek van standaard spijlenhek tot sierhek niets is een probleem voor ons.  

  Hekwerken kunnen door ons worden voorzien van diverse oppervlakte behandelingen zoals verzinken of poedercoaten in een Ral-kleur.

 • Laswerkzaamheden
  Wij hebben de mogelijkheden voor Mig/Mag-lassen en elektrodelassen ook op locatie.

Projecten

Certificaten